top of page

Завершився Чемпіонат настільних ігор для школярів в Лисичанську

Ось і добіг кінця Чемпіонат настільних ігор для школярів. 10 березня пройшла четверта гра серед команд шкіл Привілля та Новодружеська. Перемогу виборола школа №7 з рахунком 81 бал і отримала настільну гру "Вікторина Україна".

Метою Чемпіонату була популяризація серед дітей, учнівської молоді, батьків та громади міста настільних ігор як засобу організації дозвілля, формування спортивних, інтелектуальних, творчих компетенцій, гармонії, психологічного комфорту та здорового способу життя; розширення соціально-педагогічної взаємодії з освітніми закладами міста. Наскільки нам вдалося досягти цієї мети, ми дізналися з анкетування, яке провели серед учасників Чемпіонату та керівників команд.

Іван: "Мої очікування щодо Чемпіонату повністю виправдалися. Було дуже цікаво та весело, дізнався про багато настільних ігор".

Даніїл: "Участь у Чемпіонаті допомогла мені набути впевненості у собі, навчитися працювати у команді, а також я зрозумів, що програвати - це не страшно.

Діана: "Дуже сподобалося грати в настільні ігри. Я навіть не здогадувалася, що це так цікаво. Якщо наступного року буде Чемпіонат, обов'язково прийму участь!"

Дмитро Євгенович: "Настільні ігри - це один із найвдаліших інструментів для розвитку та корекції поведінки дитини, це можливість навчити дітей соціальним навичкам і стійкості до поразок"

Юлія Сергіївна: "Настільні ігри навчають плануванню, впорядкованій роботі та вирішенню проблем, допомагають скріплювати та покращувати взаємовідносини. Цей захід був дуже корисним та цікавим".

Тож можемо сказати, що ніхто з учасників не пожалкував витраченого часу. З свого боку наш центр планує проводити ігротеки вихідного дня в рамках родинної студії "Дивосвіт", куди можна буде приходити сім'ями та долучатися до цікавого та захоплюючого світу настільних ігор.

Чемпіонат настільних ігор для школярів був проведений в рамках проекту «Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді», що фінансується Посольством Великої Британії. За підтримки Британської Ради та ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» #activecitizensua #smr_sd_ua

bottom of page