top of page

Ярмарок до Дня Св. Миколая

Сьогодні біля ринку "Джаміля" Лисичанський центр науково-технічної творчості учнівської мололоді проводив благодійний ярмарок до Дня Святого Миколая.

Наш Центр вже традиційно проводить ярмарки до головних свят. Зібрані кошти йдуть на підтримку дітей-сиріт, дітей з багатодітних родин, а також тих, хто потребує коштовного лікування. Ми співпрацюємо зі службою у справах дітей, яка орієнтує нас на дітей, які потребують допомоги. Ось і цього року подарунки від Святого Миколая отримали діти-сироти з родини Забоєвих (ЗЗСО №18).

Кожного року напередодні свята, керівники гуртків та їх вихованці виробляють святкові сувеніри. Але це не тільки наша заслуга. Всі школяри міста та їх батьки долучилися до благої справи. На ярмарок були виставлені поробки, надані на міський конкурс "Зимові фантазії".

У цьому році було дуже багато охочих придбати ексклюзивні сувеніри і прикраси до Нового року. Перехожі залюбки купували вироби, зроблені власноруч, з душею. Доречі, сувеніри handmade дуже цікаві, сучасні та завжди модні.

Ярмарок був вдалим! Ми заробили 4400 грн.! Сім'я Забоєвих отримала продуктові пакети, ласощі та канцелярські товари.

Ми дуже вдячні всим, хто купував новорічні сувеніри, а особливо тим, хто давав гроші просто так на добру справу. Особлива подяка всим учасникам міського конкурсу "Зимові фантазії"!

bottom of page