top of page

Інноваційний потенціал Луганської області.

Днями директор Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА Денис Денищенко представив бюлетень «Наукова та інноваційна діяльність у Луганській області за 2018 рік». Видання присвячено висвітленню сучасного стану наукової та інноваційної діяльності у Луганській області. У збірнику наведено дані щодо підготовки наукових кадрів, зібрано інформацію про заклади вищої освіти, розглянуто діяльність науково-дослідних інститутів, висвітлено інформацію щодо інноваційних підприємств.

У таке солідне оточення потрапив і гурток "Робототехніка" Лисичанського центру науково-технічної творчості учнівської молоді як інноваційна лабораторія.

Ми намагаємося зберегти традиційні напрямки науково-технічної освіти на Луганщині та відкриваємо нові - сучасні, перспективні, цікаві поколінню Z.

Одним з таких напрямків є робототехніка. З бюлетню Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА ви можете дізнатися про основні завдання гуртка "Робототехніка" та чому ваші діти можуть тут навчитися.

Гурток "Робототехніки" з'явився в ЛЦНТТУМ та продовжує функціонувати завдяки небайдужим людям, які розуміють важливість технічної освіти для дітей, розуміють перспективи і можливості робототехніки в майбутньому, необхідність підготовки інженерних кадрів з дитячого віку. Хочеться висловити подяку за підтримку у розвитоку гуртка "Робототехніка" ФОП Ігнатьєва Тетяна Євгенівна "Кити", ФОП Аббасова М. Ш. магазин хоз. товарів "Ваш дом", виконавчому директору ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" Колосову Андрію Вікторовичу, директору ТОВ "ЛИСПИ" Кострюкову Олегу Валентиновичу, власника ТОВ "Хлібний дім Кирилова" Кирилова Павла Васильовича, ФОП Кащєєв Максим Володимирович, ФОП Третьяков Олександр Олександрович "Овочева база", ЧП "Фортуна Мобильная Связь" у особі директора Віктора Іжака, ФОП Юркевич Володимир Володимипрович (мережа ресторанів "Олива Піца"), директора підприємства "FOXPRINT" Юлію Рубан.

Окрема подяка керівнику телекомунікаційної мережі "«ISP AXON» Куманікіну Андрію Анатолійовичу за проведені технічні роботи в Лисичанському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді. Тепер інтернет є у кожній кімнаті нашого закладу.

На сьогодні Луганська область має значний інноваційний потенціал, який необхідно розвивати та примножувати.

bottom of page