top of page

Фестиваль позашкільної освіти

24 вересня в нашому Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді пройшов "Фестиваль позашкільної освіти".

Ми проводили такий захід вперше і дуже хвилювалися: щось може піти не так, техніка підведе, ніхто не прийде ... Та наші хвилювання виявилися даремними. Техніка нас не підвела і охочих прийняти участь у фестивалі виявилося достатньо.

Керівники гуртків презентували підготовлені майстер-класи, потім, вже у кімнатах, розповіли про роботу гуртків, показали альбоми, запропонували спробувати свої сили у творчій діяльності. Цікаво було і дітям, і дорослим. Перші дивувалися, що такі цікаві речі можна зробити самому, а другі згадували своє дитинство, свої захоплення, своїх друзів та наставників. Виявилося, що серед батьків були колишні вихованці нашого центру! Нам дуже приємно, що вони про нас не забули і привели на навчання своїх дітей.

Під час майстер-класів учасники могли вільно пересуватися від одного гуртка до іншого і спробувати себе у різних видах творчої діяльності.

А потім відкрилася "Ігротека". Протягом години учасники могли грати у різні настільні ігри. Ігри парні, за перемогу у грі гравець отримував букву. З букв треба було складати слова. За кожне слово можна заробити цукерку. А переможець турніру, який зібрав суперслово, отримав шоколадку.

Такий захід в нас відбувся вперше. Та ми спростували приказку: "Перший млинець нанівець". Наш "млинець" вийшов вдалим.

Тож, тепер кожного року запрошуємо дітлахів та їх батьків до нас у гості на "Фестиваль позашкільної освіти". Сподіваємося, колись інші заклади додаткової освіти нашого міста долучаться до нашої ініціативи. Разом ми зможемо влаштувати грандіозне свято! Бо нам є що показати і що запропонувати.

bottom of page