top of page

Поспішайте робити добрі справи

Сьогодні під час святкування Масляної на площі Перемоги м. Лисичанська Центр науково-технічної творчості учнівської молоді влаштував благодійний ярмарок.

Ярмарок був влаштований на підтримку учня школи №14 Сиротіна Дмитра, на якого чекає складна операція.

Лікарі поставили хлопчикові страшний діагноз. Після дорогої операції йому доведеться тривалий час лікуватися. Сподіваємося, що зароблені на ярмарку 4 414 гривень хочь трохи допоможуть родині хлопчика у його лікуванні та реабілітації.

Традиційно на ярмарку були представлені роботи учнів нашого міста та їх батьків. Ми дуже вдячні їм за чудові іграшки, за ті старанність та тепло, що вони в них вкладають. А ще нас вразили лисичани. Вони не тільки залюбки купували м'які іграшки, а й давали гроші просто так з подажанням Дмитру одужання. Навіть діти складали у скриньку по кілька гривень, що їм батьки дали на святкові розваги. Це дуже зворушливо.

Ще давньогрецький філософ Платон стверджував: «Піклуючись про щастя інших, ми знаходимо своє власне щастя». Шановні лисичани! Дякуємо вам за щирість та співчуття! Творіть добро і воно до вас повернеться!

«Спешите делать добрые дела

Добро посеянное Вами

Плодами на Земле взойдёт

И мир наш лучше и добрее станет».

bottom of page