top of page

Анонс конкурсів на лютий

Запрошуємо до участі у конкурсах та проявити свої вміння та навички юнацтво та малечу, учнівську молодь м. Лисичанська.

До 10 лютого приймаються роботи на конкурс "Дитячі улюбленці".

Метою виставки-конкурсу є ознайомлення з методиками виготовлення сучасної м’якої іграшки як частки матеріальної і духовної культури народу, виховання естетичного смаку та розвиток художньо-творчих здібностей учнівської молоді.

До участі у виставці-конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх та вихованці позашкільних навчальних закладів віком від 7 до 17 років.

До 15 лютого приймаються роботи на конкурс "Початкове тртехнічне моделювання".

Поширення початкових технічних знань серед учнів, стимулювання творчого та інтелектуального розвитку дітей, організації змістового дозвілля, раннього виявлення та подальшого розвитку обдарувань особистості, широкого залучення школярів молодшого віку до технічної творчості, сприяння розширенню мережі гуртків початкового технічного моделювання - така мета цього конкурсу.

До участі у Виставці-конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх та вихованці позашкільних навчальних закладів віком від 7 до 10 років.

Роботи надавати до Міського краєзнавчого музею. Обов'язкова наявність заявки від закладу освіти та бірка до кожної роботи встановленого зразка.

22 лютого 13.00 у приміщенні Міського краєзнавчого музею відбудеться щорічний міський конкурс "Світ моделей".

Метою конкурсу є розвиток науково-технічної творчості учнівської молоді, пропаганда та популяризація досягнень дитячих колективів з науково-технічної, пошуково-конструкторської, дослідницької діяльності, раціоналізації та винахідництва.

До участі у конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх та вихованці позашкільних навчальних закладів віком від 11 до 17 років.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРСИ, А ТАКОЖ ЗРАЗКИ ОФОРМЛЕННЯ СУПРОВІДНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ, МОЖНА ЗНАЙТИ ЗА ПОСИЛАННЯМ:

http://lcnttum.wixsite.com/lcnttum/dokumenti

Бажаємо успіхів!

bottom of page