top of page

Голуб надії

Творчість для дітей з особливостями розвитку як психічного так і фізичного, абсолютно необхідна і грає важливу, нерідко вирішальну роль, в їх житті.

Відділ освіти Лисичанської міської ради, Лисичанський центр науково-технічної творчості учнівської молоді спільно з Луганською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України щорічно проводять конкурс-акцію серед дітей-інвалідів "Голуб надії".

У конкурсі прийняли участь загальноосвітні школи № 4, 7, 24, 27, 30. На конкурс були представленні 9 робіт у різних техніках виконання: шиття, паперопластика, пластилінографія, оригамі, бісероплетіння.

Високий рівень художньої майстерності, оригінальність та творчий підхід показали всі учасники:

Соловйова Марина, ЗОШ №4 Руденко Артем, ЗОШ №4 Щельова Анастасія, ЗОШ №24 Шваб Ілля, ЗОШ № 27 Федоренко Владислава, ЗОШ №30 Сергієнко Дмитрро, ЗОШ №27 Лушпат Данило, ЗОШ №7 Бабенко Владислав, ЗОШ №4 Фоменко Дмитро, ЗОШ №4

Урочисте нагородження учасників конкурсу відбулося 6 грудня в актовій залі ЛЦНТТУМ.

Маленьких майстрів прийшла привітати голова Лисичанської організації Товариства Червоного Хреста України в Луганській області Тетяна Владиславівна Бабіч.

Зустріч розпочалася з обіймів, що викликало радісні посмішки та дало можливість присутнім почуватися вільно як удома. Тетяна Владиславівна переглянула виставку дитячих робіт і зауважила, що всі вони чудові, яскраві та сповнені оптимізму. Потім всі учасники розмістилися за столом з чаєм та тортом. Ніяких урочистостей не було, а була дружня бесіда, яка викликала чималу зацікавленість як у дітей, так і у дорослих. Пані Тетяна розповіла присутнім історію створення Міжнародної організації Товариства Червоного Хреста, освітила задачі, які вона покликана вирішувати. У свою чергу діти розповіли про свої захоплення, про те, що учні їхніх шкіл теж беруть участь у добровільних загонах Червого Хреста, де навчаються бути небайдужими, ділитися своєю добротою з тими, хто цього потребує.

Чаювання закінчилося врученням подарунків всім учасникам акції "Голуб надії". Прощалися теж обіймами та розходилися у доброму гуморі та з посмішками на обличчях.

bottom of page