top of page

Шануймо захисників України!


Весь минулий тиждень в нашому Центрі пройшов під гаслом "Шануймо захисників України!".

У цікавій формі керівники гуртків розповіли вихованцям про це досить молоде для нас свято, про його коріння, про українське козацтво.

На заняттях вихованці за бажанням написали листи захисникам України у вигляді малюнків з побажаннями миру та злагоди та прийняли таким чином участь у Всеукраїнській акції «Напиши листа захиснику України".

13 жовтня відбулося свято «Ми – майбутні захисники України», яке провела керівник гуртка «ЛЕГО-конструювання» Мамченко Я. В. Вона розповіла присутнім про свято та у цікавій конкурсній програмі запропонувала хлопцям спробувати уявити себе солдатами.

Було дуже весело. Команди змагалися у силовій підготовці, показали свої розумові здібності. Учасники святкової програми довели, що вони не тільки зможуть за себе постояти, бути галантними кавалерами з дівчатами, а й за потреби стати гідними захисниками Батьківщини.

16 жовтня в рамках відкритої родинної студії "Дивосвіт" відбувся майстер-клас для дітей з батьками "Літаємо разом", який провів керівник гуртка «Радіоелектронне конструювання» Голодняк Сергій Євгенович.

Відвідувачі навчилися робити оригінальний літачок з паперу, навчилися правильно запускати його та позмагалися у своїх вміннях.

Тепер у квітні 2017 року ви зможете взяти участь у відкритих змаганнях ЛЦНТТУМ «Паперові крила»!

Так пройшов у нас тиждень вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу. Сподіваємось, що всі ці заходи сприятимуть посиленню суспільної уваги та турботи до захисників рідної землі, збереженню та розвитку національних військових традицій.

bottom of page