top of page

Позашкільний заклад на виїзді


29 вересня весь педагогічний колектив ЛЦНТТУМ завітав у гості до школи №5 м. Лисичанська.

Це почав роботу виїзний позашкільний навчальний заклад в рамках відкритої родинної студії "Дивосвіт". Керівники гуртків нашого Центру провели майстер-класи на тему осені для учнів школи. Діти складали оригмі листя та квіти, робили гольниці тикви, осінні листівки з Днем народження та осінні літачки, що, як листя, кружляють у повітрі.

Заняття прикладною творчістю - це не тільки захоплююче дозвілля, це розвиток пам'яті, просторової уяви, моторики пальців, точності рухів, вольових зусиль, конструкторських здібностей, а також формування гнучкого, евристичного мислення та естетичного смаку.

Нам було дуже приємно, коли біля входу, як гостинна господиня, зустрічала нас директор школи Колесник Людмила Миколаївна. А завуч з виховної роботи Кулакова Надія Василівна запропонувала нам відпочити та добре організувала класні колективи для проведення майстер-класів. Від роботи з дітьми наші майстри отримали велике задоволення. Співпраця виявилася вдалою та плідною. ЛЦНТТУМ та ЗОШ №5 домовилися про зустрічі протягом всього навчального року.

Пропонуємо послуги виїзного ПНЗ іншим школам, які розташовані далеко від центру міста.

bottom of page