top of page

Міський плановий семінар для вчителів трудового навчання закладів освіти нашого міста

На базі Комунального закладу «Позашкільного навчального закладу Лисичанського центру науково-технічної творчості учнівської молоді» 13 січня 2022 року відбувся міський плановий семінар для вчителів трудового навчання та обслуговуючої праці закладів освіти нашого міста.

В цьому заході керівники гуртків нашого Центру Лисицька Лариса Іванівна (гурток «Українські ремесла»), Шевєлєв Андрій Володимирович (гурток «Художня обробка деревини») та Голубов Володимир Васильович (гурток «Авіакосмічне макетування та моделювання») провели майстер-класи, що мали різне спрямування.

Лариса Іванівна запропонувала учасникам семінару ознайомитись із слобожанським розписом. Особливістю слобожанського розпису є те, що виконується він пальцями. Учасники семінари виконали практичну роботу по зображенню елементів слобожанського розпису. Всі учасники отримали чудові відчуття під час майстер-класу.

Керівник гуртка "Художня обробка деревени" Шевєлєв Андрій Володимирович провів екскурсію, на якій учасників семінару було ознайомлено з останніми тенденціями у деревообробці, а також розповів, що на будь-який виріб з деревени можна розробити проект.

Далі учасників семінару було запрошено до кабінету гуртка "Авіокосмічне макетування та моделювання", керівником якого є Голубов Володимир Васильович. Педагог провів майстер-клас на тему "Регулювання планерів".

Під час майстер-класу вчителі власними руками створили планери, навчилися їх регулювати та випробували на здатність літати.

Кожну зроблену модель учасники заходу забрали собі на згадку.


Всі педагоги закладів освіти отримали корисний досвід, практичні навички та вміння, а також позитивні емоціїї від спілкування з керівниками гуртків Лисичанського центру науково-технічної творчості учнівської молоді.


bottom of page