top of page

В Лисичанську стартував Чемпіонат настільних ігор для школярів

На початку лютого стартував Чемпіонат настільних ігор для школярів. Чемпіонат проводиться в рамках проєкту «Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді», що фінансується Посольством Великої Британії. За підтримки Британської Ради та ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» #activecitizensua #smr_sd_ua

Чемпіонат проходитиме протягом лютого-березня 2020 року. У приміщенні ЛЦНТТУМ днями відбулася перша гра, учасниками якої були команди центральних шкіл міста (ЗЗСО №8, 9, 14, НВК "Гарант" та багатопрофільного ліцею).

Умови участі не складні: треба грати у якомога більшій кількості настільних ігор і одержувати в них перемогу. Доречі ігор було багато, вибір великий, ігри підібрані таким чином, щоб не займали багато часу і мали зрозумілі рпавила. Правила розтлумачували Пілоти, вони ж слідкували за їх дотриманням та визначали переможця. За кожну перемогу учасники отримували жетони. Кожна команда виробила свою стратегію, та найбільш вдалою виявилася стратегія школи №14, що дозволило ім виграти найбільшу кількість жетонів і отримати приз - настільну гру "Вікторина УКРАЇНА". Вітаємо переможців!

Учасники Чемпіонату розказали, що навіть не очікували, що ім буде так цікаво та весело, і що вони із задоволенням прийняли б участь у Чемпіонаті ще раз. Тож, до нових зустрічей!

bottom of page