top of page

Набір до груп раннього розвитку


Лисичанський центр науково-технічної творчості учнівської молоді оголошує набір у групи раннього розвитку (вік від 4 років) на наступний навчальний рік.

На заняттях ваша дитина:

• отримає багато позитивних емоцій від занять (а це застава успішного навчання)

• навчиться "вчитися в групі"

• навчиться спілкуватися з однолітками й дорослими

• отримає великий багаж знань, умінь, навичок

• в нього сформується "звичка думати"

• навчиться робити вибір, ухвалювати рішення

• сформується активно позитивне відношення до процесу навчання

Дитячі розвиваючі заняття побудовані в ігровій формі, з можливістю частої зміни діяльності дитини.

Розвиток дитини, якщо прикласти зусилля, може йти дуже швидко.

В майбутньому це приносить свої результати: діти, що відвідували такі центри для розвитку дитини, легше адаптуються в школі, вони більш посидючі на уроках, уважні до слів педагога, одним словом вони вміють вчитися, працювати в класі, групі, слухати й чути педагога, виконувати його вимоги. Пов'язане це не тільки тим, що така дитина краще розвинена в інтелектуальному плані. В нашому центрі вона вчиться спілкуванню й поведінці за певними правилами.

Якщо ви приведете малюка на наші заняття, будьте впевнені – він не захоче йти додому. А все тому, що в нашому закладі панують дружня атмосфера та позитив.

Групи раннього розвитку в ЛЦНТТУМ - це яскраве та дивовижне дитинство; безліч веселих подій ; нових та цікавих знайомств ; також поповнення новими знаннями уміннями та навичками. Надаючи більше можливостей своєму малюкові в ранньому віці , тим самим батьки допомагають становленню дитини , як особистості.

Заняття проводяться за напрямками: "Художнє ліплення", "Оригамі", "ЛЕГО-конструювання". Тож, діти мають можливість засвоїти багато знань та умінь, спробувати себе в різних видах творчості. Заняття орігамі, ліпленням, конструюванням є дієвим засобом для розвитку дрібної моторики рук, відіграють велику роль у розвитку розумової, емоційно-вольової сфер дитини. Протягом заняття проводяться танцювальні хвилинки, ігри для розумників, хвилинки спілкування та милування тощо. Заняття триває 30-60 хвилин.

Записатися можна в робочі дні тижня з 10.00 до 16.00 без перерви за адресою: м. Лисичанськ, вул. І. Сікорського (Постишева), 34 (р-н ринка "Джаміля")

Довідки за телефонами: 0953049683, 0953077205, (06451)4-92-84

Набираємо тільки 3 групи. Кількість місць обмежена!

bottom of page